Nanowrimo feber

Nanowrimo feber

Det är en vecka kvar av november. Jag har än så länge skrivit varje dag den här månaden. Vissa dagar har jag skrivit mycket, andra dagar har jag skrivit lite.

I skrivande stund ligger jag på 41 001 skrivna ord i november (hade påbörjat manuset innan, men räknar inte med det nu). Enligt statistiken så ligger jag fortfarande lite före. Ikväll ska jag vara med på Skrivcafés skrivstuga och hoppas jag får ihop mina ord för dagen där. 

Jag har identifierat vissa saker i vardagen som får mig att orka sätta mig och skriva varje dag, även efter en lång arbetsdag. Här kommer mina nycklar till framgång: 

  • Det faktum att jag mediterar varje dag.
  • Träning och promenader prioriteras.
  • Jag sover i genomsnitt åtta timmar per natt.
  • Jag undviker alkohol och fester, för att inte bli trött dagen efter.

Det viktigaste jag gjort nu i november är att prioritera skrivandet.

– Natalie Forslind

Jag sätter mig ofta och skriver när jag jobbat, tränat och ätit. Då är jag oftast klar med dagens ord runt nio på kvällen. Först då kan jag släppa allt och slappna av. Eller egentligen inte, ni som följer mig på sociala medier har säkert sett att jag utöver Nanowrimo lovat mig själv att posta två reels/tiktoks varje dag den här månaden. När jag skrivit och tiktokat klart för dagen är jag ofta så slut att jag och sambon antingen kollar på en serie eller lägger oss och läser. Jag älskar verkligen att läsa på kvällarna. Vad är erat recept för att klara av Nanowrimo?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *