En månad kvar till debut

En månad kvar till debut

Idag är det 30 dagar kvar tills jag debuterar som författare. Min bok, Flykten, finns redan att att förboka på flera boksajter och har även dykt upp på Boktuggs hemsida

Jag ska vara ärlig med att jag känner en blandning av skräck och förtjusning inför debuten. Tänk om boken blir sågad? Tänk om ingen vill läsa den? Tänk om den blir läst av hur många som helst? Tänk om ingen dyker upp på min releasefest? Tänk att jag skrivit en bok.

Det är mycket att göra inför debuten. Jag behöver skicka in författarinformation till Boktugg, ta fram en marknadsföringsplan, bjuda in folk till debutfesten och planera marknadsföring. Jag skulle också behöva ta fram pressmaterial och mycket, mycket annat, men får ta en dag i taget. Jag måste påminna mig själv om att jag ska njuta av den här tiden, för den kommer bara en gång i livet. Debuten. Släppet av min första bok. 

För några månader sedan gästbloggade jag på Sabine Mickaelssons hemsida om hur det kändes i väntan på att debutera. Gå in och läs det inläggen om du missat det.

“Flykten” är en gripande berättelse om två pojkars kamp för ett tryggt och fritt liv. En berättelse baserad på verkliga händelser, om vänskap, ihärdighet och mod.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *